U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hart voor Techniek

Zero Emissie stedelijk Busvervoer.

Laadtechnieken voor elektrisch (openbaar)vervoer met bijzondere aandacht voor stedelijke knooppunten.

 

E: ubachs@techfitcorp.com

M: 06 2729 3343

T: 043 362 24 47

 

 


GO2020GO2020

Ons team van deskundigen kan de omvang van uw vraag analyseren om zo een nauwkeurige analyse en mogelijke kostenschatting te maken. Voor een analyse c.q. kostenschatting van uw project kunt u een aanvraag indienen. Wij zullen contact met u opnemen om een afspraak te maken en alle benodigde details met u door te nemen.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.


TechFit Integrated ManagementTechFit Integrated Management

energyGROUNDS voor Smart City's

TechFit biedt naast Integrated Facility Management een compleet pakket aan economisch verantwoorde hernieuwbare energie opwek systemen, van ontwikkeling, financial closing tot en met implementatie van deze duurzame energietechnieken.

TechFit Energy Contracting

Outsourcing van uw energie-conversie installaties en revitalisering van uw gebouw-installaties tot bijna energie neutraal, richtlijn 2010/31/EU (ESCo's 3.0).

De verwachting dat de fossiele energieprijzen, voornamelijk door alle overheids toeslagen, alleen maar zullen stijgen is vanuit economisch oogpunt al voldoende reden om het energieverbruik onder de loep te nemen.

 

 

GO2020 GreenOffice2020 een doorontwikkeling van energyGROUNDS

Een binnenstedelijk nagenoeg energie neutrale Smart City ontwikkeling die naadloos aansluit op het stedelijk knooppunt van spoor en openbaar busvervoer. Het verbind woongebieden middels een parkgebied.

De mens staat centraal, Het gebouw en de omgeving dragen bij aan het optimaal functioneren van zijn gebruikers. Duurzame technische faciliteiten verhogen het gebruiksgemak en stimuleren zijn gebruikers tot intensieve samenwerking op basis van het nieuwe werken.

© 2014. Techfit B.V.. All Rights Reserved.