U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hart voor Techniek

Zero Emissie stedelijk Busvervoer.

Laadtechnieken voor elektrisch (openbaar)vervoer met bijzondere aandacht voor stedelijke knooppunten.

 

E: ubachs@techfitcorp.com

M: 06 2729 3343

T: 043 362 24 47

 

 


GO2020GO2020

EPBD keuring en energieprestatie-verbetering door degelijk onderhoud (TechFit Tuning)

Voor mensen en productiemiddelen is goede ventilatie en een correct binnen klimaat van essentieel belang niet alleen voor het menselijk welzijn en welbehagen maar ook voor de uptime van geïnstalleerde productiemiddelen. Wij realiseren dit het liefst met relatief weinig energieverbruik en de daarbij noodzakelijke kosten.

Uit literatuur onderzoek blijkt dat door degelijk onderhoud naast reguliere ( en dus niet vervroegde afschrijving en kapitaal vernietiging)  afschrijving jaarlijks circa 30% besparing op energiekosten mogelijk is. De Installatie Performance Scan (IPS) van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland is in basis hiertoe een handig hulpmiddel en handreiking van de overheden.

Mede door invoering van de Europese richtlijn "Energy Performance of Buildings Directive" (EPBD)  en de daarbij voorgeschreven handelingen is het makkelijker om uw systeem met deze controle in goede conditie te houden en diagnoses te stellen voordat zich problemen voordoen met overmatig energieverbruik en kosten als gevolg.


TechFit Integrated ManagementTechFit Integrated Management

energyGROUNDS voor Smart City's

TechFit biedt naast Integrated Facility Management een compleet pakket aan economisch verantwoorde hernieuwbare energie opwek systemen, van ontwikkeling, financial closing tot en met implementatie van deze duurzame energietechnieken.

TechFit Energy Contracting

Outsourcing van uw energie-conversie installaties en revitalisering van uw gebouw-installaties tot bijna energie neutraal, richtlijn 2010/31/EU (ESCo's 3.0).

De verwachting dat de fossiele energieprijzen, voornamelijk door alle overheids toeslagen, alleen maar zullen stijgen is vanuit economisch oogpunt al voldoende reden om het energieverbruik onder de loep te nemen.

 

 

GO2020 GreenOffice2020 een doorontwikkeling van energyGROUNDS

Een binnenstedelijk nagenoeg energie neutrale Smart City ontwikkeling die naadloos aansluit op het stedelijk knooppunt van spoor en openbaar busvervoer. Het verbind woongebieden middels een parkgebied.

De mens staat centraal, Het gebouw en de omgeving dragen bij aan het optimaal functioneren van zijn gebruikers. Duurzame technische faciliteiten verhogen het gebruiksgemak en stimuleren zijn gebruikers tot intensieve samenwerking op basis van het nieuwe werken.

© 2014. Techfit B.V.. All Rights Reserved.